Redacție January 27, 2020

 

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei de Timiş, că de câteva săptămâni „nişte prieteni” l-au avertizat în privinţa lui Sorin Grindeanu, care a spus că va reveni în PSD. „Eu nu şi nu! Batman, Batman!”, a precizat Ciolacu.

 

„De vreo câteva săptămâni am nişte «prieteni» care îmi tot spun: ai grijă la Grindeanu, ai grijă la Grindeanu. Eu nu şi nu! Batman, Batman!”, a spus Marcel Ciolacu, la Timişoara.

 

Prezent şi el la eveniment, fostul premier Sorin Grindeanu a declarat că unii colegi din partid încearcă să facă „aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidaţi puternici în judeţele din care provin”.

 

Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiş că va veni alături de ei anul acesta, deşi momentan nu se poate reînscrie în partid.

În anul 2017, fostul premier Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD. Acesta conducea organizaţia social-democrată din Timiş. În noiembrie 2017, el a fost numit în funcţia de preşedinte al ANCOM. Mandatul său expiră în anul 2023.

 

Mediafax

Citește și:  Marilen Pirtea: Împovărarea cetățenilor Timișoarei cu taxe majorate este o masură nu doar punitivă, ci și greșită economic

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*