Redacție March 5, 2020

 

Șefa Direcției de Sănătate Publică Timiș, Cornelia Cismaș-Malac, nu a fost capabilă să-și ducă la bun sfârșit discursul,  în timpul unei conferințe de presă în care dădea detalii despre cazul femeii de 38 de ani, din Timișoara, care a fost diagnosticată cu coronavirus.

Cornelia Cismaș-Malac a dat vina ba pe lumină, ba pe faptul că e mult prea obosită, dar a insistat să fie lăsată să-și ducă discursul la capăt, iar rezultatul a fost un fiasco.

 


Jurnalista PRO TV, Anderka-Maria Iancea, cea care a postat filmarea pe pagina sa de Facebook, a publicat și următorul mesaj:

 

„Las asta aici ca sa nu ne mai intrebam de ce.

Cineva trebuie sa isi asume ce zice si cum dracu sa faca asta cand toti is presati de functiile politice?! In plus, e nevoie de oameni care sunt in stare sa zica coerent doua fraze.”

 

Vă reamintim că Cornelia Cismaș-Malac conduce sănătatea publică din județul Timiș. Instituția condusă de dânsa este cea care trebuia să verifice firma care a făcut deratizarea din Blocul Morții din Timișoara.

A obținut funcția nu prin concurs, ci prin delegare de atribuții. Este soția cunoscutului om de fotbal Romeo Malac, președintele AJF Timiș, și cumnata primarului din Dumbrăvița, Victor Malac.

 


„Când ultimul ziarist onest va obosi și va renunța, atunci Întunericul deplin se va lăsa peste Absurdistan.”

Susțineți presa locală independentă!

 

 

 

Citește și:  Alertă de căpușe la Timișoara

9 thoughts on “Cine este directoarea DSP Timiș, cea care s-a făcut de râs în timp ce dădea detalii despre un caz de coronavirus VIDEO

  1. Nu o cunosc pe doamna, insa stiu cine e sotul dumneaei… Romeo Malac… cea mai proasta cunostinta a iubitorilor de minifotbal din Timisoara. Un individ care acum cativa ani voia sa le dea cu scaunul in cap organizatorilor campionatului de minifotbal Alborz, un personaj pus mereu pe scandal, jigniri, nascut suparat si agresiv. Mereu inconjurat de oameni dubiosi, interlopi si la fel de agresivi. Cum plm a ajuns acest animal presedintele AJF Timis, si de ce fel de oameni poate fi inconjurat ?! … Asta in caz ca va intrebati de valoarea fotbalului timisorean … … Cine se aseamana se aduna … oglinda celor ce au functii de conducere in aparatul de stat … paraziti la bugetul statului. Bata-va D-zeu sa va bata de jigodii !

  2. Cornelia Mala a ratat lamentabil construcția Institutului Oncologic din Timisoara. A anulat licitatia pentru că nu a câștigat cine trebuie, vorbim de o investitie de peste 100 de milioane de euro pentru bolnavii de cancer. Cornelia Malac, este in spatele celor 46 de Centre de Permanență din Timis, care sug de la Buget 450.000 de euro in fiecare lună. Cornelia Malac, a circulat cu mașina DSP ani de zile fără a avea acest drept. Facea naveta pe ruta Timisoara – Dubrăvița, se deplasa cu mașina in concediu, cumpărături etc. Cornelia și-a angajat in DSP rude în funcțiile cheie din DSP. Profesionistii au fost forțați să plece. Este susținută de PSD pe plan local , de dna Bumbuc director economic in cadru MS si șeful Corpului de Control al ministrului sănătății dl Constantin Dina. Doamna este economist, nu are nici o legătura cu sanatatea. Nu a dat concurs, a fost tot interimar, cu mici pauze când funția a mai fost condusă de alți medici pentru scurte perioade de timp.

  3. Vai capul ei,a invatat ca papagalul discursul si cand se poticneste,o ia de la capat,,,iar si iara! E economista ,Dumnezeule mare, timisorenilor ziceati ca sunteti fruncea, chiar asa!!??

    1. Nu prin aceste specimene. Și Timișul este afectat de cancerul corupției, care distruge pe îndelete întreaga țară.

  4. S-a zgariat CD ul cu discursul doamnă! E de vina tehnologia 😁ca doar nu este ea incopetenta !🤣🤣

  5. Priviti si va minunati! Va rog sa faceti un exercițiu de imaginație și sa cercetăm cati tineri de valoare părăsesc țara din cauza mizeriei care este asezata peste tarisoara asta! Oameni competenti dar ,fara pile si cunostinte nu pot realiza mai nimic ! Ne meritam soarta si suntem blestemat pentru ca ne am trădat conducătorii si i am ucis ca pe câini!

    1. Cand spui ”i-am ucis ca pe caini”, sper ca nu te referi la ceasca, daca da, esti dus cu capul, nene!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*