Redacție July 3, 2020

 

După o lună cu doar un singur caz pe zi, județul Timiș a ajuns ieri să aibă în câteva ore șase pacienți cu COVID-19, inclusiv o asistentă. Toți au ceva în comun, faptul că nu cred în existența virusului și nu s-au protejat.

 

O asistentă medicală de la Spitalul CFR din Timișoara a fost confirmată cu coronavirus, ea fiind unul dintre cei șase pacienți care au ajuns ieri la spital.

 

„Dintre cele șase cazuri din Timiș, cinci sunt din Lugoj, iar unul este cel al asistentei. Timiș, Arad stăteau bine. În ultimul timp, în Timiș am avut o medie de o persoană nou infectată timp de aproximativ o lună.

Ieri însă am avut șase cazuri, toți au ceva în comun, nu cred că există virusul și nu s-au protejat deloc. Sper că vom fi responsabili și vom înțelege că e foarte important să ne protejăm, altfel riscăm să nu facă față sistemul de sănătate.

Pentru o nouă pandemie, permanent există viruși noi care sunt descoperiți, echipamentele care îi pot depista sunt mai performante. Dacă nu suntem responsabili, există riscul ca la un moment dat să ne facem singuri rău. Sunt foarte mulți care aderă la teorii ale conspirației”, a declarat joi medicul Virgil Musta pentru Digi24.

Citește și:  Sistemul de pensii, în pericol. Ce se întâmplă cu pensiile speciale?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*