Cât a costat „schela” din Piața Operei, Pepiniera 1306 plante pentru Timișoara


3 răspunsuri la “Cât a costat „schela” din Piața Operei, Pepiniera 1306 plante pentru Timișoara

  1. Centrul de proiecte Timisoara „distribuie” la randul sau bani din 3 surse. Guvern (ministerul culturii), primarie (buget pentru ceac’23 aprobat prin consiliul local) si cjt. Plus alte surse atrase. Premiul Mercouri, alteparteberiate si sponsorizari, etc.
    Deci a spune ca din banii Timisorenilor e tras de par cel putin. Da e din banii contribuabililor europeni. Si poate ca sunt prea multi pentru acel proiect, dar un jurnalist serios, nu picteaza o imagine falsa.
    In plus, nu reiese decat vag, voit vag si tendentuoa, cat a costat de fapt constructia si cat e suma totala. Ca lasati impresia ca constructia a costat 350000 euro si ca pentru restul e vorba de alti bani. E voit neclara exprimarea si credeti ca toti suntem idioti. Nup. Timisorenii sunt mai isteti de atat. Iar de cand e deschis accesul e coada aproape non stop de oameni curosi sa o viziteze. Iar siguranta acestora costa. Daca se indeplinesc sau nu conditiile de siguranta nu georgica parelologu de la ziar se poate pronunta. Angajati un specialist sa ne spuna asta. Bafta!

  2. Banii de la OAR sunt bani publici. Provin din timbrul arhitecturii (legea 35 a timbrelor culturale) și reprezintă taxă parafiscală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *