Redacție October 8, 2019

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş vine în întâmpinarea tinerilor aflaţi în căutarea unui job, prin organizarea unui târg de profil. Ca în fiecare toamnă, instituţia organizează o Bursă a locurilor de Muncă pentru absolvenţi, care va avea loc, în data de 18 octombrie, la Casa Tineretului din Timişoara, str. Arieş nr. 18.

Evenimentul se doreşte a fi o oportunitate pentru absolvenţii diferitelor forme de învăţământ de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele angajatorilor, pentru a-şi putea alege un post conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. La acest eveniment pot participa, însă, şi alte categorii de persoane care nu au un angajament profesional sau care îşi doresc schimbarea actualului serviciu.

Totodată, persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa AJOFM Timiş sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării bursei pot beneficia, gratuit, de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante, pe adresa de e-mail daniela.mitrica@tm.anofm.ro, sau pe fax, la numărul 0256.294.234, până la data de 17 octombrie.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, Bd. Republicii nr. 21, et. 1, cam.108, nr. tel. 0256.294.231, interior 112.

 

sursa Renașterea Bănățeană

Citește și:  Creşele vor primi şi nou-născuţi. Va crește numărul de copii înscriși la o singură creșă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*