Redacție June 6, 2021

 

Timișorenii au mers duminică pe malul Begăi ca să-l încurajeze pe Avram Iancu în antrenamentul său inedit. Sportivul de anduranță înoată timp de 12 ore continuu pentru a se pregăti de doborârea unui nou record mondial. Tentativa de doborâre a recordului mondial va avea loc în data de 17 iulie în Ungaria și presupune înotarea continuă în lacul Balaton timp de 72 de ore și aproximativ 150 km distanță.

 

 

Antrenamentul de la Timișoara a început dimineața la ora 09.00 și se va încheia la ora 21.00. În tot acest timp, Avram Iancu nu trebuie să se atingă deloc de barca însoțitoare sau de mal. Din două în două ore sportivul primește energizante, apă și mâncare. Acestea sunt aruncate în apă de către membrii staffului cu ajutorul unui dispozitiv legat cu o sfoară.
La cortul tehnic, doritorii pot să afle mai multe detalii despre demersul lui Avram Iancu, dar și să susțină înotătorul prin cumpărarea cărții scrisă de acesta.

 

Avram Iancu este bibliotecarul din Petroșani care a intrat în Cartea Recordurilor după ce a traversat înot, fără costum de protecție, Canalul Mânecii, Dunărea (de la izvoare până la vărsare) și Marea Neagră (de la Sulina la Istambul).

 

Citește și:  Clinica de mari arşi de la Timişoara a fost deschisă. „Este peste Austria şi Belgia“

1 thought on “Avram Iancu, 12 ore de înot continuu în Bega, la Timișoara FOTO+VIDEO

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*