Redacție July 24, 2019

 

Noutate pe scena politică din țara noastră, actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu (63 de ani) s-a decis să reintre în politică și  a fost ales ca preşedinte al Partidului Verde din România.

 

După ce s-a vehiculat în trecut că ar fi primit oferte de la mai multe partide politice, maestrul Florin Călinescu s-a hotărât să se alăture verzilor din România. În data de 20 iulie acesta a fost votat de către delegați cu unanimitate de voturi ca președinte al Partidului Verde.

Florin Călinescu a recunoscut că în anul 2000 s-a gândit să candideze la alegerile prezidenţiale, iar din ultima declarație reiese că ar dori să candideze anul acesta.

 

“Am considerat că atunci nu era momentul să fac pasul respectiv. Iată că a trebuit aproape 20 de ani să mă maturizez şi să înţeleg politica”, a spus actorul timişorean.

 

Dacă tot a intrat în politică, Florin Călinescu are și un motto pe care doreşte să-l introducă într-o lege.

„Să fie pe înţelesul tuturor, cred că aşa se va chemea legea: „Un copac, un an de puşcărie!” Un copac sănătos, probabil că sunt unii care trebuie tăiaţi, toaletaţi”, a mai spus Călinescu pentru Alba Carolina TV.

 

Florin Călinescu s-a născut la Timişoara, în 29 aprilie 1965. A absolvit Liceul C.D. Loga din Timişoara şi ulterior UNATC-ul. În anul 2000 a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Timişoara. Deţine un restaurant şi mai multe firme.

Citește și:  Programul Rabla pentru electrocasnice 2020 se lansează pe 15 decembrie. Vezi valoarea voucherelor și condițiile

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*