Nicoleta C. June 22, 2021

 

 

Marți dimineața, 22 iunie, puțin după ora 09:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și acordarea de prim ajutor în urma unui accident rutier produs în Timișoara, pe Calea Sever Bocu. În accident au fost implicate un autobuz (transport public local) și 6 autoturisme.

 

În accident au fost implicate 12 persoane, dintre care două persoane au necesitat îngrijiri medicale, o victimă fiind transportată la spital.

La fața locului au ajuns mai multe forțe și mijloace de intervenție din cadrul ISU Timiș. O autospecială de stingere, două autospeciale ATPVM (autospecială de transport personal și victime multiple), o autosanitară SMURD B, o motocicletă SMURD și 12 pompieri.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit echipaje de poliție și o ambulanță SAJ.

 

 

***


Publicația infotimisoara.ro este în slujba cetățenilor și are în spate o echipă de oameni pasionați pentru a acoperi domenii variate pentru un oraș cât mai informat.

 

🔸SUSȚINE și tu jurnalismul independent –> https://www.patreon.com/infotimisoara​

 

 

 

Citește și:  Sentință finală, Romina Rotariu trebuie să îi achite unei dintre părţile civile daune morale şi materiale de aproximativ 20.000 de euro

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*