Anton Kovacs August 15, 2022

 

Capture

Temperatura maximă va ajunge astăzi la 33°C. Ar fi posibil ca diseară să fie o ploicică, dar probabilitatea este foarte mică. Vânt din SV cu viteze de 10-15 km/oră.

 

În privința calității aerului chiar și la primele ore ale dimineții putem observa că există poluare, nu extrem de mare, dar în creștere, poluare care provine din traficul auto.

 

Clipboard01

 

Capture3

 

Capture4

 

Cursul BNR valabil pentru astăzi este de 4.8909 lei/Euro, 4.7450/USD, 5.0380/CHF și 5.7696/GBP.

 

text-separator-22

 

O morsă care a devenit recent o atracţie populară în fiordul Oslo din Norvegia a fost eutanasiată, din cauza îngrijorărilor privind siguranța publicului, după cum au anunțat oficialii norvegieni – Efectele triste ale crizei: britanicii renunţă la animalele de companie. Cu toate că așa ceva s-a mai întâmplat acolo, în timpul celui de-al doilea război mondial, refuz să cred că știrea asta e adevărată. Cum să renunți la prietenul tău pentru ca să-ți rămână ție mai mult ca să te îndopi? Știind că animăluțul tău va ajunge la un moment dat să fie eutanasiat? Eu cred că în loc de a renunța la animale britanicii ar face mai bine să iasă în stradă, să facă ceva cu parlamentarii și conducătorii lor, aveau ei o tradiție bună și ieftină, nu era necesar decât un butuc și un topor, și să aleagă alți conducători care nu-i mai obligă să-și abandoneze câinii și pisicile pentru că ei sunt niște gunoaie vândute. Oricum, chiar și numai aceste ultime două știri arată că Europa a devenit un imens balamuc. Poate că ar trebui să facem cu toții ceva pentru o mare schimbare a Europei pentru că uite ce se întâmplă, mai întâi nu ne-au lăsat să fumăm în cârciumi, după aceea au apărut tot felul de derbedei care își spun activiști ai corectitudinii politice și care nu ne-au mai lăsat să spunem ce credem, acum vor să ne ardă pe rug dacă vorbim urât despre biserică și cine mai știe ce urmează – Româncă dezgustată de comportamentul turiștilor ruși din Turcia. „Femei care coboară la mic dejun în sala de mese doar cu tanga și-un tricou”. Îmi aduc aminte de vremurile în care a circula prin stațiunile de pe malul mării, inclusiv în restaurante, aici la noi, la comuniștii ăia răi și încuiați, în costum de baie era ceva normal. Poate că în loc să meargă la plajă acea doamnă dezgustată ar trebui să meargă la biserică, una din acelea în care femeile merg îmbrăcate în negru și cu o cârpă pe cap – Un român se laudă cu captura de pești din vacanța sa în Grecia. “Ce hobby cretin, chiar îți face plăcere să omori frumusețile alea?” Știu că voi supăra pe mulți, dar chiar e un hobby cretin. La fel ca și vânătoarea. De fapt vânătorii sunt niște psihopați periculoși cărora nu li se scoală decât dacă omoară pe cineva, dar pentru că le este frică să împuște oameni, împușcă animale. Unii din ei trec și la oameni la un moment dat – Creatoarea romanelor lui Harry Potter, amenințată pe Twitter după atacul asupra lui Salman Rushdie. ”Nu te îngrijora, tu urmezi!”. Indiferent cum încerc să comentez acest titlu, tot incorect politic și cu Viktor Orban iese. Așa că mai bine nu comentez nimic.

 


Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*