Nicoleta C. August 3, 2020

 

Luni, vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare mai ales în sudul Banatului și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 33 de grade, iar cele minime între 14 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 11 grade și mai ridicate la deal, până la 22…23 de grade.

 

Marți, vremea va fi frumoasă și călduroasă după-amiaza, dar va deveni instabilă. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unități. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate începând din vest când, local, mai ales spre seară și în cursul nopții, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va prezenta intensificări locale în cursul zilei, cu viteze mai mari în Banat și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 16 și 21 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 14 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Radio Timișoara

Citește și:  Începând de mâine, toți elevii din Timișoara vor merge fizic la școală

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*