Redacție June 29, 2020

 

Astăzi, pe durata zilei, vremea va fi deosebit de caldă, iar disconfortul termic accentuat. Indicele temperatură-umezeală va atinge și va depăși local pragul critic de 80 de unități. Cerul variabil, va prezenta înnorări temporar accentuate îndeosebi la munte și în Crișana, unde vor fi averse și cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și vor fi condiții de grindină.

În zona Munților Apuseni, cantitățile de apă cumulate vor depăși 30…40 l/mp. În rest, instabilitatea atmosferică va fi pe arii mai restrânse. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade.

 

Mâine, vremea se va răcori față de zilele precedente. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. În zonele montane, pe arii restrânse în cursul zilei, vor mai fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în zona de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 30 de grade, iar cele minime între 12 și 18  grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Citește și:  Nimeni nu intră și nu iese din Făget fără un motiv întemeiat, după ce au crescut din nou cazurile de COVID-19 în oraș - GALERIE FOTO ÎN EXCLUSIVITATE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*