Redacție March 12, 2019

PRbeta anunță conferința Linked Culture, ce va avea loc în 21-22 martie, la INCUBOXX, în Timișoara. Cea de-a treia ediție este dedicată managementului și marketingului cultural de astăzi și propune o întâlnire în care operatorii culturali invitați și specialiștii din domeniu vor povesti despre cum au reușit să miște comunități, despre ce fonduri culturale se pot accesa și prin ce metode, cât și despre cum se poate îmbunătăți felul în care sunt percepute evenimentele pe care le comunică sau le organizează.

“Așteptăm cu nerăbdare această nouă ediție. Lista cu invitați este wow, iar temele de discuție vor atrage și ele atenția și interesul oamenilor. Anul acesta, pe lângă evenimente și festivaluri, vrem să punem mai mult în lumină arta contemporană, să introducem ateliere care asigură transferul de know-how, plus câteva evenimente conexe, care vor extinde publicul și nivelul de interacțiune al conferinței.” a declarat Oltea Zambori, Managing Partner PRbeta Agency.

Linked Culture a devenit un eveniment recunoscut și apreciat de către operatorii culturali și profesioniștii din domeniu, cu precădere din Timișoara și din Ardeal, bucurându-se de prezența a peste 250 de participanți. Formatul conferinței îmbină prezentări, dezbateri și ateliere practice, încurajând schimbul liber de idei și experiență.

Conferința Linked Culture facilitează comunicarea între oamenii creativi și întreprinzători, managerii culturali, artiști, reprezentanți ai instituțiilor culturale din zona centrală și de vest a țării, studenți și toți cei care sunt interesați de domeniu. De asemenea, aduce în discuție importanța extinderii domeniului culturii prin profesionalizarea managementului cultural și a înțelegerii strategiei vaste de marketing, abordând exemple din întreg sectorul cultural și artistic, cu ajutorul profesioniștilor invitați care activează în această arie.

Citește și:  Azi în Timișoara, 21 ianuarie 2022

Invitați precum Ervin Kessler – directorul Muzeului de Artă Recentă, Ana Nicolau – directorul editurii Nemira, Marius Chivu – redactor-editor al revistelor Dilema veche şi Iocan, George Pleșu – directorul galeriei de artă contemporană Borderline Art Space din Iași și Luiza Vasiliu – scriitoare și coordonatoare a publicației culturală Scena9, sunt doar o parte dintre cei cu care ne vom întâlni la Linked Culture pentru o discuție deschisă despre provocările managementului și ale marketingului cultural în România de azi.
Mai multe informații despre conferință, ateliere și speakerii invitați se găsesc pe www.prbeta.ro/linkedculture

Evenimentul va avea loc la Timișoara, în 21-22 martie 2019, la INCUBOXX.

Biletele pot fi achiziționate în format electronic pe: www.prbeta.ro/linkedculture.


PRbeta este agenția timișoreană de relații publice şi organizare de eveniment care, începând cu 2011, organizează conferințe, întâlniri și ateliere cu scopul de a contribui la educarea pieței din zona de vest a țării. PRbeta a apărut în luna mai, 2011, odată cu prima ediție a Conferinței Regionale de comunicare, desfășurată la Timișoara. Toate evenimentele PRbeta se bucură de susținere din partea comunității locale de specialiști în comunicare, a profesorilor și mass-media regională și centrală.


Susține-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*