Redacție June 10, 2022

 

Filmele de promovare a județului Timiș realizate de documentaristul britanic Charlie Ottley costă 25.000 de euro. Banii sunt plătiți de Consiliul Județean Timiș, iar cele două filmulețe vor fi prezentate în 28 iulie cu ocazia Zilelor Județului.

 

Conform contractului, Charlie Ottley trebuie să facă două videoclipuri, unul de șapte minute și altul de un minut despre județul Timiș.

 

„Proiectul costă 25.000 de euro. Este costul pentru produsul final, pentru filmele pe care ni le va livra domnul Ottley. Este un film de șapte-opt minute și un short (n.r. film scurt) pe care îl folosim în anumite evenimente specifice unde e nevoie doar de o bucată scurtă. Urmează bineînțeles ca ulterior să pornim și o campanie de promovare a acestora, dar costul respectiv nu este inclus în cei 25.000 de euro”, a declarat la Radio Timișoara responsabilul pentru turism de la CJ Timiș, Ruxandra Adam.

 

Totodată, Charlie Ottley a spus că dorește să facă demersurile necesare astfel încât unul dintre filme să fie difuzat pe canalul BBC World, dar și să fie prezentat la Târgul de turism din luna octombrie de la Londra.

Citește și:  7.096 cazuri noi de COVID-19 la nivel național, în ultimele 24 de ore, dintre care 315 în Timiș. Vezi de unde sunt infectații

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*