Redacție March 7, 2021

 

Raed Arafat a semnat Ordinul de instituire a măsurii de carantină pentru Timișoara împreună cu localitățile periurbane Mosnița Nouă, Ghiroda, Giroc și Dumbrăvița.

 

Conform setului de restricții, persoanele se vor putea deplasa în interes profesional doar cu legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator, cu precizarea programului de lucru sau o declarație pe proprie răspundere cu precizarea intervalului orar necesar desfășurării activității.

De asemenea, pe durata carantinării este permisă oficierea slujbelor religioase cu participarea credincioșilor doar în exteriorul clădirilor, cu respectarea normei de 4 metri pătrați la o persoană și cu respectarea normelor de protecție sanitară.

Oficierea stărilor civile este permisă cu prezența a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor și, respectiv, 8 persoane în interiorul clădirii.

 

Lista completă a restricțiilor:

 

OSDSU-6578-Carantinare-Mun-Timisoara-Com.-Mosnita-Noua-Ghiroda-Giroc-si-Dumbravita

 


Publicația infotimisoara.ro nu este cea mai mare publicație locală din România, dar vă garantăm că e cea mai corectă și independentă, iar cu ajutorul vostru, al cititorilor, va rămâne așa și în continuare:

🔸SUSȚINE și tu  jurnalismul independent –> https://www.patreon.com/infotimisoara​

 

 

Citește și:  Timișoara va împărți impozitele cu comunele din jurul său

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*