Nicoleta C. December 8, 2019

 

După cum se știe, în anii anteriori, pensiile au venit mai devreme, datorită faptului că decembrie este o lună în care sunt multe sărbători. Referitor la acest subiect, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, sâmbătă, că pensiile în luna decembrie vor veni… la termen, ministrul răspunzând astfel unei întrebări privind plata anticipată a pensiilor așa cum s-a întâmplat în anii anteriori.

 

Întrebată la Digi24 dacă pensiile vor ajunge mai devreme în decembrie decât în lunile precedente, dat fiind faptul că este luna sărbătorilor, Violeta Alexandru a declarat că are în vedere ca pensiile să fie livrate la termen.

 

„Să știți că sunt foarte atentă să nu se depășească niciun termen. Lucrez strâns cu echipa Casei Naționale de Pensii, în condițiile în care, din păcate, președintele Casei de Pensii întârzie să apară la serviciu pentru a putea genera schimbările de conducere de care aș fi avut nevoie pentru a putea face o planificare mai buna. Sunt foarte atentă la aceste aspecte. Nu se va întârzia nicio pensie. Sunt în contact direct și foarte atentă să nu existe asemenea situații. În acest moment, sunt informată cu privire la parcurgerea tuturor pașilor în vederea procesării etapelor pentru livrarea pensiilor atât pe card cât și la domiciliu și astăzi nu am niciun motiv de îngrijorare. Vreau doar să asigur că sunt foarte atentă la acest subiect. Ne vom ține de un calendar foarte strict astfel încât pensionarii să își primească pensiile”, a spus Violeta Alexandru.

Citește și:  Preşedintele Bundesratului, în vizită oficială la Primăria Timişoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*