Redacție January 29, 2020

 

Marți seara, în Sala Parc de la Hotel Continental, timișorenii au avut ocazia să cunoască 15 din cei 32 de candidaţi care au fost desemnaţi să lupte pentru un loc în Consiliul Local Timișoara din partea USR:

 

Aida Szilagy

Ana Munteanu

Bogdan Răescu

Dan Reșitnec

Dragoș Nistor

Jorge Gonzalez

Mihai Donici

Mihai Morțan

Ovidiu Merean

Paula Romocean

Răzvan Negrișanu

Rodica Militaru

Ruben Lațcău

Tiberiu Simionaș

Victor Drăgoi

 

Într-un mod total transparent, specific USR, cei 15 candidați și-au prezentat ideile proprii pentru Timișoara și pentru Consiliul Local din care vor să facă parte, dar au și răspuns întrebărilor venite de la timișorenii aflați în sală.

 

 

„Ne dorim ca cetățenii să poată să vină să vadă dacă viziunea candidaților noștri este aceeași cu a lor”, a spus Cristian Moş, președintele USR Timiş.

 

Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, a reafirmat că principala armă folosită de USR în lupta pentru primărie este transparenţa totală.

 

 

„Transparenţa va fi arma noastră cea mai puternică împotriva corupției şi incompetenței din primărie. O să deschidem ușile, sertarele, ferestrele […]
Oamenii pe care o să-i vedeți aici sunt medici, arhitecți din Timișoara, oameni care trăiesc printre noi. Dacă începem ca politica să fie făcută de cetăţeni, nu de roboți aleși de niște politruci, atunci orașul poate să respire din nou și să rezolve problemele pe care le avem”, a subliniat Dominic Samuel Fritz.

 

Vă reamintim că în această cursă internă pentru desemnarea candidaților pentru CL Timișoara s-a putut înscrie orice membru din filiala locală.

Citește și:  Doar 161 persoane s-au vaccinat cu prima doză în Timiș, în ultimele 24 de ore

Ordinea finală a celor 32 de candidați USR pentru locurile eligibile obținute după alegerile locale va fi stabilită tot în urma unui vot intern al tuturor membrilor USR Timișoara, vot care va avea loc în data de 1 februarie.

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*