Anca-Maria Chihaie September 27, 2021

 

 

Astăzi, 27 Septembrie, Universitatea de Vest Timișoara (UVT) și-a redeschis porțile pentru studenți. Festivitatea de deschidere a noului an universitar a avut loc în prezența autorităților locale, județene și ecleziastice.

 

Evenimentul a început la ora 10:00 și s-a desfășurat pe scena outdoor amplasată lângă sediul principal UVT, dar a putut fi urmărit și online pe pagina oficială de Facebook a Universității de Vest Timișoara.

Evenimentul a fost marcat de numeroase momente speciale la care au participat fizic numeroși studenți de la diferite specializări ale universității, iar olimpicii au fost premiați de către rectorul UVT, prof. Marilen Gabriel Pirtea.

Sub deviza „La UVT, Cultura este Capitală!”, ziua a continuat cu premierea câștigătorilor Concursului de Traducere din poezia hispanică.

 

 

Finalul zilei de deschidere a anului universitar UVT va fi dedicat întregii comunități din Universitatea de Vest, dar și comunității timișorene în general, prin Festivalul „UNIVIBES by UVT”:

Pe Electric Stage, în parcarea din fața sediului central UVT, vor urca, începând cu ora 19:00: The Skywalkers, Toulouse Lautrec, Subcarpați.
Pe Backyard Stage, în curtea din spatele sediului central UVT, lângă terenul de baschet, vor urca, începând cu ora 18:00: Lia Burg, Monokrom, Fără Zahăr, Dalla.

Citește și:  Festivalul JazzTM se amână până în 2021

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*