Nicoleta C. August 3, 2022

 

Consiliul Județean Timiș derulează un proiect pentru crearea brandului economic al Timișului. Acesta vizează creșterea identității și notorietății județului, cu efecte benefice privind competitivitatea, vânzările și turismul, dezvoltarea investițiilor autohtone și străine, relansarea investițiilor de capital, acoperirea deficitului forței de muncă și îmbunătățirea condițiilor de viață a timișenilor.

O componentă importantă a brandului este logo-ul, o imagine ce va fi asociată județului și care trebuie să reflecte în mentalul colectiv elementele esențiale de performanță, tradiție și aspirație.

Construirea arhitecturii brandului economic (design variante schițe logo) a pornit de la cei patru piloni de identitate economică ai brandului, propuși și validați în cadrul unui proces consultativ, în prezent fiind propuse consultării publice cinci schițe de logo. Detalii privind studiul de fundamentare a brandului economic se regăsesc la: https://ruwatim.ro/despre-noi/consultare-publica/

Timișenii sunt astfel invitați să participe la alegerea celui mai reprezentativ logo pentru brandul economic al județului Timiș, prin selectarea unei singure variante din cele cinci propuneri, la adresa: https://cutt.ly/4ZYwdQn. Formularul mai poate fi accesat doar astăzi, 3 august 2022.

 


 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*