Redacție April 12, 2020

 

În aceste vremuri în care trebuie să păstrăm distanța fizică unii față de alții, la Timișoara a luat naștere un concept unic de petrecere a timpului liber, care reușește să ne apropie, virtual pentru moment, unii de alții.

 

Un grup de tineri entuziaști mixează la platane, pe un vibe superb, în diferite locații neobișnuite din Timișoara. Uniți sub numele HAI, cu fețele acoperite cu vestitele măști vendetta, au declanșat o revoluție prin muzică, atmosferă, relaxare și apropiere între oameni. Un concept inedit, nemaiîntâlnit în Timișoara.

 

Prima lor apariție, într-o abianță cu un apus urban splendid, a înregistrat un real succes în online. Timp de două ore, cât au mixat pe un bloc turn din Timișoara, peste 4.500 de oameni au fost live alături de ei în online și au dansat împreună pe ritmurile DJ-ilor de la HAI. Chiar și noi, cei de la Info Timișoara, ne-am conectat sâmbătă seară telefoanele la boxe prin bluetooth și am dansat prin case, bucurându-ne de noul concept, bucurându-ne de muzică și de cum au reușit acești tineri să ne apropie chiar dacă suntem depărtați fizic.

 

„Ne dorim să diversificăm paleta de petreceri din Timișoara și să punem în valoare diferite locații cu un potențial foarte mare, dar neexploatat până acum. Vom organiza evenimente în cele mai neobișnuite locuri și ne dorim ca publicul să vină alături de noi pentru vibe și muzică. După ce va trece această criză sanitară avem planuri mari pentru timișoreni. Vrem să facem un festival pe acest concept al nostru, să aducem nume mari, artiști care nu pot fi recunoscuți inițial datorită măștilor.”, a declarat pentru Info Timișoara un reprezentant HAI.

Citește și:  Și caii se împușcă, nu-i așa? - cea mai recentă producție a Teatrului Național Timișoara

 

La întrebarea noastră despre DJ-ii din spatele măștilor, reprezentantul grupului ne-a răspuns că secretul identității face parte din conceptul HAI și că nu se va renunța la el:

 

„Numele DJ-ilor nu îl știe nimeni. Ne dorim ca acest aspect să facă parte din povestea noastră. HAI este un nou stil de petrecere pe piața din Timișoara. Un fel de șezătoare a secolului 21, cu oameni faini, muzică bună și socializare. În viitor, prin aceste party-uri dorim să diversificăm paleta de petreceri din oraș.”

 

Mai jos aveți prima filă din povestea celor de la HAI. Două ore de muzică bună, de atmosferă superbă și de apropiere.

Să-i țineți minte pe acești tineri, veți mai auzi de ei cu siguranță!

 

 

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*