Redacție September 6, 2019

 

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat vineri sentinţa finală în dosarul Rominei Rotariu, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu, acuzată de purtare abuzivă faţă de trei copii aflaţi în creşa familiei. Condamnată în primă instanţă la închisoare cu executare, Romina Rotariu a primit în final o pedeapsă cu suspendare.

Trimisă în judecată pentru purtare abuzivă, cu acuzaţia că a agresat trei copii de doi ani în creşa privată (club de copii) a familiei, Romina Rotariu a primit în primă instanţă, la Judecătoria Timişoara, o pedeapsă de patru ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Sentinţa a fost atacată cu apel, care s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara, pedeapsa finală primită de Romina Rotariu fiind de doi ani şi opt  luni de închisoare cu suspendare. Judecătorii au obligat-o pe tânăra de 35 de ani să presteze şi muncă în folosul comunităţii, fiindu-i interzis să exercite profesia ori meseria de educator/îngrijitor de copii sau de a desfăşura o activitate remunerată care implică supravegherea copiilor, pe o perioadă de 3 ani.

Curtea de Apel Timişoara a obligat-o pe Romina Rotariu să îi achite unei dintre părţile civile daune morale şi materiale de aproximativ 20.000 de euro, menţinând în rest sentinţa de pe fond, prin care tânăra a fost obligată să achite, în solidar cu Asociaţia Copiii din Castel daune morale de 100.000 de euro.

Romina Rotariu, fiica fostului internaţional Iosif Rotariu, a fost trimisă în judecată pentru purtare abuziva. Mai exact, aceasta a abuzat trei copii în creşa familiei în care lucra. Unul dintre copii s-a ales cu o fractură la picior, incidentul fiind surprins de camera de supraveghere. Avocatul Rominei Rotariu, care suferă de diabet, a pus comportamentul tinerei pe seama unei crize hipoglicemice.

Citește și:  Dezvăluirile unei asistente din Wuhan despre coronavirus. Situaţia ar fi mult mai gravă decât susţine guvernul chinez. „Vreau să spun adevărul”. VIDEO

sursa Adevărul

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*