Sunt timișorenii nesimțiți?


2 răspunsuri la “Sunt timișorenii nesimțiți?

  1. Banii care se duc pe nesimtirea unora care fac intentionat acele rampe de gunoi… si va dau exemplu…tocmai sa votat in CL …ca poti sa iti duci gunoiul GRATUIT la unul din cele 4 zone in care sa amplasat containere….iti explic acest lucru cand te prind ca imi arunci in fata portii 5 saci cu resturi de constructii….da tu in nesimtirea ta…tot la mine in fata iti lasi gunoiul….dupa un timp binenteles ca si altii iti copiaza stilul….vine politia locala si tot pe tine te amendeaza ca ai terenul murdar in fata casei…..banii aceia nu ar trebuii consumati pe nesimtirea lor …cii ar trebuii sa se investeasca in scoli ,spitale, imfrastructura, gradinite… si multe altele…nu sa dam bani ca sa vina sa se stranga gunoiul dupa ei…ca lor le e lene sa mai mearga inca 200m pana la containerele gratuite…

  2. Ideea principală a acestui articol este că dacă undeva pe spațiul public există gunoi, acesta trebuie în primul rând strâns de acolo. Atât.
    După aceea putem discuta și de ce unii oameni aruncă gunoi pe stradă și alții nu, de ce unii sunt răi și alții sunt buni sau de ce unii sunt frumoși și alții sunt urâți.
    Dar numai supă ce gunoiul a fost strâns de pe stradă, pentru că pentru asta cetățenii acestui oraș au plătit niște firme de salubritate.
    Dacă ar fi dorit ca cineva să își dea cu părerea despre cum să fie bine în loc să fie rău, în loc de taxă de salubritate am fi plătit o taxă de filozofare și probabil că în locul RETIM & Comp l-am fi angajat pe Andrei Pleșu, iar primar l-am fi pus pe Gabriel Liiceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *