Nicoleta C. August 28, 2020

 

Începând de duminică, 30 august 2020, operatorii de turism vor pune la dispoziţia turiştilor curse charter de vacanţă spre destinaţia Hurghada, cu decolare de pe aeroportul Timişoara.

 

Zborurile charter către Egipt vor fi operate de către compania aeriană Animawings, cu o frecvenţă pe săptămână, duminica. Aeronava aterizează la Timişoara la ora 13:40, urmând ca mai apoi să decoleze la ora 14:25 spre destinaţia Hurghada – unde va ajunge la ora 18:30.

 

„Reluarea curselor charter de vacanţă de pe aeroportul Timişoara către Hurghada – Egipt poate fi un moment oportun pentru pasagerii care şi-au plănuit concediul în perioada următoare. Astfel, turiştii din zona de vest a ţării au ocazia să îşi petreacă un sejur pe litoralul egiptean şi să descopere istoria antică a lumii, chiar şi după sezonul estival. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă cu restricţii de călătorie, plecarea în vacanţă pe timp de pandemie este posibilă, atâta timp cât ţinem cont de măsurile de siguranţă ce se impun”, a spus directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

 

Planul măsurilor de protecţie pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce priveşte tranzitarea aeroportului, îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timişoara este publicat pe site-ul: www.aerotim.ro

Citește și:  Protest duminică la Timișoara pentru susținerea Uber/Bolt

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*