Redacție January 9, 2020

 

Majoritatea centrelor comerciale din Timișoara au renunţat, în urma somaţiilor Comisiei de Circulaţie a Primăriei Timişoara, la blocarea a roţilor autoturismelor care nu respectă regulamentele stabilite de acestea.

 

De curând Poliţia a aplicat o amnedă semnificativă unei firme care se ocupa cu punerea unor astfel de sisteme de blocare. Cu toate acestea se pare că nu toate centrele comerciale s-au conformat, unele dintre ele continuând acțiunea de blocare a roților.

 

Nicolae Robu a spus că această siuaţie nu mai poate continua și a vorbit despre sesizarea „Procuraturii”.

 

„Dacă nu se vor conforma vom sesiza Procuratura, noi nu avem ce face nu putem interveni fizic. Noi nu suntem protectori ai persoanelor necivilizate, care trebuie să parcheze doar unde e permis, dar trebuie respectate unele reguli. E ilegală această activitate. Nu putem ignora aceasta. Cetăţenii să respecte legile. Nu ştiu dacă poliţia nu poate face mai mult, cred că se implică. Au de afaceri cu un agent economic sfidător”, a spus Nicolae Robu.

Citește și:  Contractul COVID al dr. Musta. ANI spune că este „conflict de interese” să existe afaceri între spitalul public al unui șef de secție și clinica privată a acestuia

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*