Redacție October 5, 2021

 

Pentru prima dată în valul al patrulea al pandemiei de coronavirus, Direcția de Sănătate Publică Timș ar putea lua în calcul carantinarea unei localități.

 

Este vorba despre comuna Sânmihaiu Român care, în acest moment, are o rată de infectare de peste 15 la mia de locuitori, cea mai ridicată din județ.

 

„Sunt câteva localități care au o incidență foarte mare, cum este, de exemplu, Sânmihaiu Român care a trecut de 15 la mie. Acolo întradevăr este posibil ca DSP-ul să analizeze că este cazul să se carantineze localitatea respectivă, precum și altele care vor începe să treacă de aceste cifre amețitoare de incidență. Săptămâna aceasta dacă vom fi pe același trend de creștere vertiginoasă, cu siguranță DSP-ul o să-și pună această problemă și va începe analizarea localităților care se află în vârful incidenței”, a declarat subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu, pentru Radio Timișoara.

 

Vă reamintim că luni, 4 octombrie, localitățile din județul Timiș cu cea mai mare rată de infectare au fost:

 

SÂNMIHAIU ROMÂN

15,12

MOŞNIŢA NOUĂ

14,06

REMETEA MARE

13,72

DUMBRĂVIŢA

13,56

GHIRODA

13,43

BECICHERECU MIC

13,38

GIROC

12,84

PĂDURENI

12,38

MORAVIŢA

12,33

BUCOVĂŢ

12,27

OTELEC

11,62

MUNICIPIUL TIMIŞOARA

10,59

DUDEŞTII NOI

10,56

 

 

 

Citește și:  Închiderea școlilor până în 22 martie și suspendarea transportului rutier de persoane dinspre și înspre Italia, noile măsuri luate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*