Redacție January 10, 2020

 

Preşedintele USR Găvojdia, Ramona Dzitac, a fost acuzată de o tânără că i-ar fi furat o pereche de pantofi şi un costum de baie. În urma acestor acuzaţii, politiciana ar fi bătut-o pe tânără. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, vineri, că persoanele implicate în scandal urmează să fie audiate de poliţişti.

 

„A fost depusă la Poliţia municipiului Lugoj o plângere din partea unei femei pentru lovire, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire. Plângerea a fost trimisă Parchetului de pe lângă Judectoria Lugoj, iar după ce se va întoarce la Poliţie vor fi audiate părţile implicate în acest scandal”, a spus Voicilă.

 

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că dosarul penal a fost deschis pe numele Ramonei Dzitac, preşedinte al USR Găvojdia, aceasta fiind acuzată că ar fi bătut o tânără care ar fi acuzat-o de furt.

 

„Persoana vătămată a reclamat că femeia care a agresat-o i-ar fi furat o pereche de pantofi şi un costum de baie la o petrecere şi şi-ar fi recunoscut, ulterior, bunurile, în nişte poze. Când a contactat-o pe cea care i-ar fi furat lucrurile pentru a i le înapoia, a fost agresată”, au spus sursele.

Reprezentanţii USR Timiş au precizat că, în urma acestui incident, Ramona Dzitac s-a autosuspendat din funcţie, iar filiala judeţeană urmează să analizeze cazul şi să ia măsuri pe linie politică împotriva acesteia.

 

mediafax

Citește și:  Programul de curățenie stradală, zona de nord, din perioada 05-10.10.2020

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*