Redacție May 22, 2020

 

Inspectoratul General al Poliţiei Române a decis, joi, să îl repună în funcţie pe un agent de poliţie care a fost destituit de conducerea IPJ Timiş, după mai multe abateri, ultima dintre acestea fiind că a intrat cu arma personală în sediul Inspectoratului, scrie news.ro.

 

„La data de 21 mai 2020, în temeiul art. 7 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, în urma analizei plângerii prealabile realizate la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost dispusă revocarea dispoziţiilor şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş din 12 şi 13 mai 2020, care au stat la baza încetării a raporturilor de serviciu în cazul unui agent de poliţie, urmând ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş să dispună măsuri potrivit competenţelor”, se arată într-un comunicat de presă, de joi al Poliţiei Române.

 

În data de 13 mai a.c, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a emis actul administrativ prin care s-a dispus destituirea din poliţie a unui poliţist, ca urmare a încălcării prevederilor Statutului Poliţistului şi Codului de  Etică şi Deontologie.

Citește și:  Parcul de Aventură şi Centrul de Echitaţie de la Herneacova s-au redeschis, în condiţii speciale

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*