Redacție May 22, 2020

 

Inspectoratul General al Poliţiei Române a decis, joi, să îl repună în funcţie pe un agent de poliţie care a fost destituit de conducerea IPJ Timiş, după mai multe abateri, ultima dintre acestea fiind că a intrat cu arma personală în sediul Inspectoratului, scrie news.ro.

 

„La data de 21 mai 2020, în temeiul art. 7 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, în urma analizei plângerii prealabile realizate la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost dispusă revocarea dispoziţiilor şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş din 12 şi 13 mai 2020, care au stat la baza încetării a raporturilor de serviciu în cazul unui agent de poliţie, urmând ca Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş să dispună măsuri potrivit competenţelor”, se arată într-un comunicat de presă, de joi al Poliţiei Române.

 

În data de 13 mai a.c, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a emis actul administrativ prin care s-a dispus destituirea din poliţie a unui poliţist, ca urmare a încălcării prevederilor Statutului Poliţistului şi Codului de  Etică şi Deontologie.

Citește și:  Indiferența autorităților i-a determinat pe iubitorii de animale din Timişoara să se mobilizeze și să strângă semnături pentru anularea Hotărârii de Consiliu Local care interzice deţinerea animalului de companie în apartamente fără acordul vecinilor

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*