Redacție April 19, 2022

 

Poliţiştii locali din Timișoara participă astăzi la o şedinţă de tragere cu armamentul din dotare în poligon, la diferite ținte. Ședinţa face parte din activitatea de pregătire profesională a acestora.

 

„Şedinţele de tragere au loc periodic, polițiștii locali fiind instruiți şi testaţi continuu pentru folosirea conform legilor în vigoare a armamentului din dotare, atât din punct de vedere teoretic, cât şi din punct de vedere practic. De altfel, activitatea de formare profesională și pregătire continuă este și rămâne o prioritate în activitatea polițiștilor locali, fiind gândită să se desfășoare pe mai multe paliere, pe lângă cea de tragere cu armamentul din dotare, desfășurându-se și activități de pregătire fizică, dar și pe linie juridică, tehnici de dialog, negociere și medierea conflictelor”, a declarat Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

 

Citește și:  9.489 cazuri noi de COVID-19 la nivel național, în ultimele 24 de ore, dintre care 488 în Timiș. Vezi de unde sunt infectații

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*