Redacție June 29, 2019

 

Cei patru candidați USR din cursa internă pentru primărie au ieșit în public și au răspuns tuturor întrebărilor venite de la oamenii prezenți în Sala Europa de la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

 

Aida Szilagyi, Alexandru Cadar, Nicu Fălcoi și Dominic Samuel Fritz au fost prezenți azi în fața timișorenilor.
Patru pentru Timișoara! Din cei patru, membrii filialei locale a partidului USR vor alege în 20 iulie pe cel/cea care va candida anul viitor pentru funcția de primar al orașului de pe Bega. Trebuie să recunoaștem că acest proces transparent este o premieră pe scena politică din România.

 

Alexandru Cadar

 

Fiecare candidat și-a prezentat viziunea proprie pentru un oraș mai frumos, mai conectat, mai prosper, mai verde și cultural. Planuri pentru reducerea cheltuielilor inutile din primărie, pentru un transport public modern, pentru un trafic necongestionat, pentru lucrări publice de calitate și terminate la termen, măsuri de includere în deciziile primăriei a persoanelor cu dizabilități și multe alte aspecte ale vieții în Timișoara au fost dezbătute la întâlnirea de azi cu viitorii votanți.

 

Nicu Fălcoi

 

Candidații au răspuns tuturor întrebărilor venite din partea publicului. Nu toate întrebările au fost strict pe domeniile în care fiecare candidat excelează, dar răspunsurile fiecăruia în parte au fost mulțumitoare pentru viitorul electorat.

 

Dominic Samuel Fritz

 

Vă reamintim că în 16 iulie va mai avea loc o dezbatere externă cu membrii și votanții USR Timișoara.
După această dezbatere, membrii USR Timișoara vor vota intern în data de 20 iulie unicul candidat din partea partidului pentru alegerile locale de anul viitor. Cei care doresc să devină membri USR și să voteze candidatul preferat o pot face aici: https://timis.usr.ro/inscriere/

Citește și:  Săptămâna aceasta începe deratizarea și dezinsecția în Timișoara

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați mai multe despre noi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*