Redacție December 26, 2019

 

O tânără din Siria a născut în seara de Crăciun într-un spital din Timișoara, unde a ajuns după ce a fost prinsă de polițiștii de frontieră că a intrat ilegal în România. Pentru că aceasta acuza dureri, polițiștii de frontieră au chemat imediat ambulanța.

 

În momentul în care a fost descoperită femeia era însoțită de două persoane. Cei doi, un tânăr în vârstă de 14 ani și un bărbat de 22 de ani, fost duși la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt, la rândul lor, tot cetățeni din Siria. S-a stabilit de asemenea că bărbatul adult este soțul femeii, iar minorul este verișorul său, iar împreună intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

 

„În data de 25.12.2019, în jurul orei 19.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, judeţul Timiş, au depistat, în localitatea de frontieră Soca, trei cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în apropierea graniţei cu Serbia.
Deoarece femeia era însărcinată şi acuza dureri, poliţiştii de frontieră au contactat imediat serviciul medical de urgenţă, care s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la un spital din Timişoara unde a născut o fetiţă.”, se arată în comunicatul transmis joi de IGPF

Citește și:  E-Distribuţie Banat lucrează la remedierea avariei din cartierul timişorean unde oamenii au protestat în stradă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*