Redacție April 26, 2022

 

Compania de Drumuri a lansat o nouă licitație pentru proiectarea și execuția celor aproape 10 km de autostradă dintre localitățile Holdea și Margina. Acesta este singurul tronson care lipsește pentru a avea autostradă completă între Sibiu și Vama Nădlac II.

 

Lucrarea face parte din obiectivul major de investiții Autostrada Lugoj – Deva (A1) și vizează un tronson de circa 9,13 km din care 2,13 km vor fi tuneluri cu două benzi pe sens și bandă de urgență.

 

„Data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru proiectarea și execuția Lotului 2 (secțiunile E și D) al autostrăzii Lugoj-Deva este 9 iunie 2022. CNAIR a transmis spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunțul de participare pentru licitație. După publicarea pe această platformă, documentația va putea fi vizualizată în SICAP. În evaluarea ofertelor va fi punctată inclusiv capacitatea antreprenorilor de a finaliza contractul într-un ritm cât mai alert”, a scris ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Contractul este de aproape 500 de milioane de euro, este finanțat prin Planul Național de Redresare și trebuie finalizat în următorii patru ani.

Citește și:  Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, va veni mâine la Timișoara pentru a sădi un nou stejar în Piața Libertății

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*