Redacție October 24, 2020

 

Noul președintele al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a depus jurământul sâmbătă, 24 octombrie, în prezența premierului Ludovic Orban, care a ținut să fie prezent la această ceremonie de învestire.

 

După ce a depus și semnat jurământul, Alin Nica a vorbit despre proiectele strategice pe care vrea să le îndeplinească, printre care aflându-se și centura Timișoarei, autostrada Timișoara – Belgrad, sala polivalentă și stadionul din Timișoara.

 

„Astăzi marcăm un moment solemn din viața județului nostru. Ne înscriem pe un nou ciclu în care cetățenii care ne-au dat votul pe 27 septembrie așteaptă de la noi realizări, proiecte concrete pentru ei, lucruri bune pentru orașele, comunele și județul nostru (…)
Ne așteaptă momente dificile în acest context pandemic pe care trebuie să le depășim cu unitate, înțelepciune și cu dorința de a face mai bine pentru oamenii care ne-au votat. Ne așteaptă proiecte frumoase pe care trebuie să le îndeplinim sau să le continuăm. Ne așteaptă proiecte strategice care au nevoie de susținerea Guvernului României și m-aș referi doar la câteva: centura ocolitoare a Municipiului Timișoara, noua ieșire de pe autostradă, autostrada Timișoara – Belgrad, sala polivalentă, stadionul”, a spuns Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

 

Vă reamintim că Alin Nica a câștigat președinția Consiliului Județean Timiș, la alegerile din 27 septembrie, la diferență mare de principalii săi contracandidați:

Alin Nica – 104.508 voturi – 40,25 %,

Cristian Moș – 51.749 voturi – 19,93 %,

Călin Dobra – 48.584 voturi – 18,71 %.

Citește și:  A crescut numărul cazurilor de COVID-19 la nivel național în ultimele 24 de ore. Autoritățile au transmis un avertisment populației

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*