Medicul chirurg Octavian Mazilu, control judiciar și interdicție de a mai profesa timp de 60 de zile, sub învinuirea de luare de mită în formă continuată


2 răspunsuri la “Medicul chirurg Octavian Mazilu, control judiciar și interdicție de a mai profesa timp de 60 de zile, sub învinuirea de luare de mită în formă continuată

 1. Nu este ceva woow!Nici un medic nu este scutit de acest tratament,, ATENȚIE „! Toți medici în special chirurgii, ar trebui luați la bani mărunți.

 2. Sunt unul dintre „martorii” nominalizați in Hotărârea Tribunalului. Martor fără voie.
  De fapt sunt pacienta profesorului Octavian Mazilu și pot spune că acesta nu mi-a solicitat în vreun fel sume de bani sau alte foloase necuvenite și nu mi-a condiționat actul medical.
  Pot spune că, spre deosebire de alti iluștri colegi, profesorul Mazilu este un medic cu „față umană”, empatic cu fiecare pacient in parte, care nu stă cocoțat pe un piedestal refuzând să comunice cu „muritorii de rând”-pacientii. Faptul că mi-a explicat cu multă răbdare fiecare pas al actului medical, de la biopsie și până la intervenția chirurgicală, mi-a impus încredere deplină.
  Este incredibil, în condițiile deficitului acut de medici specialiști, să i se interzică profesorului Mazilu dreptul de practică.
  Mi-e scârbă de această vendetă ipocrită pornită împotriva dânsului.
  Bani publici irosiți și multă energie „proletară” consumată pentru a pune la zid un medic și om minunat, privând atâția pacienți de experiența acestuia.
  „Nu-i numărați ilustrului chirurg bani luați pe grave operații
  Dacă nu știți și banii care curg pentru a distruge neamuri, nații.”
  ( Adrian Păunescu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *