Nicoleta C. May 17, 2021

 

Pompierii de la ISU Timiș au fost solicitați în această dimineață, în jurul orei 08:36, să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o hală în Ghiroda. Din apelul inițial fost anunțați că ar fi vorba de o hală service auto.

 

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 30 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, o autoscară de lucru la înălțime și 2 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la acoperișul unei hale de confecții metalice, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

 

„În acest moment incendiul este localizat se lucrează pentru identificarea focarelor ascunse și pentru identificarea cauzei incendiului. În urma incendiului a fost afectat acoperișul halei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, a ars instalația electrică din interiorul halei și un utilaj pentru vopsit.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, o singură persoană a fost evaluată la fața locului însă nu a necesitat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

 

Citește și:  Puncte de prim ajutor activate de astăzi în Timișoara și Lugoj, pentru perioadele cu temperaturi ridicate

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*