Redacție July 30, 2019

 

O gheretă de langoși a fost distrusă de flăcări, marți după-amiază,  în Calea Buziașului din Timișoara. Un tânăr a suferit arsuri.

 

Incendiul a fost anunțat în dispeceratul ISU Banat în jurul orei 14.20. Pompierii timișoreni au trimis la fața locului cinci subofițeri, un ofițer și o autospecială de stingere. Militarii au ajuns la fața locului după aproximativ 12 minute după ce s-a efectuat apelul la 112. Incendiu a fost lichidat, dar ghereta a fost distrusă. Flăcările au afectat și un autoturism parcat.

 

 

“Inițial, nu s-au identificat victime, dar a venit un tânăr de 17 ani, care prezintă arsuri de gradul 2 pe membrele superioare și pe gât (aproximativ 3% din suprafața corpului), conștient, cooperant. A fost preluat de către un echipaj SAJ”, au anunțat reprezentanții ISU Banat.

 

A existat și pericol de explozie, conform unui cititor Info Timișoara aflat la fața locului. O butelie de gaz a fost și ea acoperită de flăcări.

 

 

 


Imaginile ne-au fost trimise de un cititor Info Timișoara. Dacă și dumneavoastră aveți imagini și informații de interes public din Timișoara, vă rugăm să ni le trimiteți prin messenger pe pagina de Facebook „Info Timisoara” sau pe adresa de e-mail: redactie@infotimisoara.ro

Citește și:  A fost semnat contractul pentru achiziția a 44 autobuze electrice, la Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*