Nicoleta C. June 8, 2022

 

Femeia de etnie romă, care a fost filmată în timp ce arunca cu pietre în membrii Asociaţiei Logs din Timişoara pentru a-i alunga din sediul pe care l-au închiriat în zona centrală a Timişoarei, a fost reţinuă pentru 24 de ore.

 

Poliţiştii au fost sesizaţi, după ce femeia a aruncat cu pietre în sediul Asociaţiei Logs din Timişoara.

 

„În data de 03 iunie a.c., în jurul orei 09:10, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 64 de ani ar fi aruncat cu pietre şi sticle înspre un imobil de pe strada C.D Loga din Timişoara, distrugând 2 geamuri. Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în cursul zilei de astăzi 7 iunie a.c., cercetările fiind extinse şi cu privire la infracţiunea de ameninţare. În urma probatoriului administrat, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore urmând a fi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiş într-un comunicat citat de news.ro.

 

Membrii Asociaţiei Logs, care se ocupă cu ajutorarea migranţilor şi a refugiaţilor, au fost nevoiţi să se mute, marţi, din sediul pe care l-au închiriat pe bulevardul C.D. Loga, în apropierea centrului oraşului Timişoara, după ce au fost ameninţaţi cu moartea şi atacaţi cu pietre şi alte obiecte de către vecinii de etnie romă.

Citește și:  Biserică din Timișoara, unică în vestul țării. Slujbele sunt oficiate și în limbaj specific credincioșilor cu deficiențe de auz

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*