Redacție November 2, 2021

 

  • Orchestra Facultăţii de Muzică şi Teatru din Universităţii de Vest Timişoara susţine un concert simfonic, avându-l ca solist pe maestrul Alexandru Tomescu, singurul român care cântă la o vioară Stradivarius.

 

Evenimentul cultural va avea loc în cadrul Festivalului Internaţional Timişoara Muzicală, ce se desfășoară la Filarmonica „Banatul” – ora 19:00, Sala Capitol, Bd. Constantin Diaconovici Loga, nr. 2. Concertul, care se va desfăşura sub bagheta dirijorului Sebastian Felea, are o încărcătură simbolică aparte, fiindu-i dedicat lui Ludwig van Beethoven, de la naşterea căruia se împlinesc 251 de ani.

 

 

 

  • Teatrul Naţional din Timişoara prezintă premiera: „Piesă pentru femei şi bărbaţi”, în scenarizarea şi regia artistică a lui Sabin Popescu, după scenetele şi proza dramatică a lui Daniil Harms

 

De la ora 19:00, la Sala 2 a Teatrului Naţional. Biletele pot fi achiziţionate on-line pe www.tntimisoara.com  sau fizic, de la Agenţia de bilete „Mărăşeşti”.

 

 

 

  • Președintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, jurnalistul Doru Dinu Glăvan, decedat duminică, 31 octombrie, va fi depus în jurul orei 12:00, la Capela nr. 3 din Cimitirul Iosefin, Calea Șagului.

 

Slujba de înmormântare va avea loc la ora 14:00.

 

 

Sursă calendar evenimente: rador

 


 

Publicația infotimisoara.ro este în slujba cetățenilor. Susține și tu jurnalismul independent:

 

Patreon:

 

 

 

 

 

PayPal/Card bancar:

 

 

Citește și:  Azi în Timișoara, 24 ianuarie 2022

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*