Redacție October 7, 2020

 

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Samuel Fritz, a anunţat, miercuri, pe pagina sa de Facebook că a intrat în autoizolare, după ce a aflat că luni a intrat în contact cu o persoană confirmată ulterior cu COVID-19.

 

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară (marţi seara n.r.) că are COVID-19. Am purtat mască, am păstrat distanţa, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauţie şi pentru a elimina orice risc, am decis să mă autoizolez. Am făcut un test azi dimineaţă (miercuri dimineaţă n.r.) şi voi rămâne acasă, în aşteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranţă, la sfârşitul acestei săptămâni. În timpul acesta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului şi voi ţine întâlniri oficiale online. Vă ţin la curent”, a scris Fritz pe Facebook.

 

Acesta a avut marți, 6 octombrie, mai multe întâlniri oficiale, printre care o întâlnire cu doamna prefect a județului Timiș, Liliana Oneț, privind procedura de învestitură, dar și o vizită la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara pentru a discuta cu medicii din prima linie despre nevoile sistemului de sănătate în contextul pandemiei de COVID-19.

Azi Dominic Fritz avea programată o conferință de presă, dar aceasta a fost contramandată din cauza condițiilor actuale.

Citește și:  Studenţii timișoreni, protest împotriva eliminării gratuităţii de călătorie cu trenul

1 thought on “Dominic Samuel Fritz, primarul ales al Timişoarei, s-a întâlnit marți cu mai multe oficialități locale, după ce luni a intrat în contact cu o persoană confirmată ulterior cu COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*