Redacție September 1, 2020

 

Președintele Autorității Electorale Permanente a lansat un apel către cetățeni pentru implicarea lor la alegerile locale în secțiile de votare.  Cei care se vor implica în această activitate vor putea să câștige 250 de lei/zi.

 

Constantin-Florin Mitulețu-Buică, Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), a lansat un apel către cetățenii români interesați să se implice în alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, recomandându-le să se alăture echipei AEP în calitate de președinți ai birourilor electorale ale secțiilor de votare sau locțiitori ai acestora, precum și ca operatori de calculator.

 

„Odată intrați în Corpul experților electorali și în baza de date a operatorilor de calculator, cetățenii au șansa de a participa la tragerile la sorți pentru toate alegerile, având astfel posibilitatea de a contribui nemijlocit la derularea unor procese electorale corecte și transparente”, a afirmat președintele Autorității.

 

Președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare, locțiitorii acestora și operatorii de calculator vor primi pentru fiecare zi de activitate o indemnizație de 250 de lei (pentru maximum 5 zileși, dacă se organizează și un al doilea tur, pentru încă 3 zile).

 

Persoanele interesate pot trimite cererila adresa de e-mail a biroului județean sau a filialei AEP, în funcție de județul în care își au domiciliul. Datele de contact ale filialelor și birourilor județene ale AEP sunt  disponibile pe site-ul www.roaep.ro la adresa https://www.roaep.ro/prezentare/filiale/.

 

Citește și:  Măsuri fără precedent, România închide traficul aerian pentru zborurile spre şi dinspre Italia

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*