Redacție May 28, 2022

 

Centrul Militar Județean Timiș, prin biroul de recrutare și informare, recrutează candidați, băieți și fete, cu domiciliul în județul Timiș, pentru admiterea în instituțiile militare de învățământ postliceal militar (maiștri militari și subofițeri), pentru posturile de soldat/gradat profesionist și pentru posturile de rezervist voluntar pentru anul de învățământ 2022 – 2023.

 

Învățământul militar este învățământ de stat, vocațional, gratuit, parte integrantă a sistemului național de învățământ. În cadrul școlilor postliceale militare și în cadrul centrelor de instrucție pentru soldați/gradați profesioniști și rezerviști voluntari studiile sunt gratuite, inclusiv hrana, echiparea, cazarea, transportul sau asistența medicală.

 

Perioadele limită de înscriere sunt următoarele:

 

  • pentru instituțiile militare de învățământ postliceal: 10 iunie 2022, fiind disponibile 449 de locuri de maiștri militari și 731 de locuri de subofițeri
  • pentru posturile de soldat gradat profesionist: 17 iunie 2022, fiind disponibile 1049 de locuri pe țară, din care 10 în județul Timiș
  • pentru posturile de rezervist voluntar: 10 iunie 2022, fiind disponibile 871 de locuri pe țară

 

La finalizarea studiilor și perioadelor de instrucție, prin contract, se asigură loc de muncă în cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Pentru informații, consiliere și începerea procesului de recrutare, cei interesați trebuie să se prezinte la Biroul de recrutare-informare situat în Timișoara, Piata Libertatii nr. 7, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00.

lnformații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0256 293 757, la adresa de email recrutare_timis@mapn.ro, dar și pe site-ul https://www.recrutaremapn.ro/.

 

Foto: MApN, Lucien Covalciuc

Citește și:  VIDEO: Imaginile jafului inedit de la banca din Capitală

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*