Nicoleta C. May 21, 2022

 

Aflat cu partidul în teambuilding la Mamaia, preşedintele interimar al USR și deputat de Timiș, Cătălin Drulă, a anunțat azi că şi-a lansat oficial candidatura la şefia Uniunii Salvați România. Fomaţiunea politică va avea congres, cel mai probabil, în luna octombrie.

 

„Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru preşedinţia USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des şi laud la fel. Şi mereu o fac sincer şi fără ocolişuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan. Şi că sunt persoana potrivită pentru asta”, a scris Cătălin Drulă, sâmbătă, pe Facebook.

 

El a mai afirmat că USR este acum cel mai mare partid de opoziţie.

 

„Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre. În aceşti ani am învăţat că politica este un joc de echipă. Vedetismul şi politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democraţia nu poate funcţiona fără încredere, respect şi delegare. Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de fi liderul acestei construcţii frumoase, ce poartă numele USR”, a adăugat Cătălin Drulă.

 

Actualul preşedinte interimar al USR a prezentat, într-un document cuprinzător, care este viziunea sa referitoare la partidul pe care vrea să îl conducă cu drepturi depline.

Citește și:  Colterm, o gaură tot mai mare în bugetul Timișoarei

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*