Redacție November 4, 2020

 

Nu mai puțin de 9 localități din județul Timiș urmează să fie carantinate din cauza creșterii ratei de infectare COVID-19 la mia de locuitori calculată în ultimele 14 zile.

 

Este vorba de localitățile:

 

Ghiroda,

Dudeștii Noi,

Dumbrăvița,

Găvojdia,

Becicherecu Mic,

Fibiș,

Foeni,

Giroc,

Pesac.

 

În cazul acestor localități Direcția de Sănătate Publică Timiș a transmis Institutului Național de Sănătate Publică propuneri de carantinare.

 

„Având în vedere creșterea ratei de infectare la nivelul unor localități din județul Timiș, în urma evaluărilor analizei de risc la nivelul acestora, Direcția de Sănătate Publică Timiș a transmis Institutului Național de Sănătate Publică propuneri de carantinare. Astăzi, Institutul Național de Sănătate Publică a transmis avizul pentru propunerile DSP Timiș privind carantinarea localităților Ghiroda, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Găvojdia, Becicherecu Mic, Fibiș, Foeni, Giroc și Pesac, din județul Timiș. În cursul zilei de astăzi se va întruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a lua hotărâri prinvind carantinarea celor 9 localități, care vor fi trimise CNSU pentru a fi aprobate de Comandantul Acțiunii și publicate în Monitorul Oficial.
Precizăm că măsura de carantinare va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial al României”, au transmis, miercuri, reprezentanții Prefecturii Timiș.

Citește și:  Dominic Fritz cere mai multe doze de vaccin pentru timișoreni, printr-o scrisoare deschisă

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*