Redacție March 10, 2021

 

Începând de astăzi, 10 martie, se deschide Etapa a III-a pentru persoanele din localitățile/municipiile cu rată de incidență cumulată de peste 4,5 la 1.000 de locuitori.

 

La nivel național, pe lângă cele 21 de fluxuri deja existente pentru administrarea vaccinului produs de compania AstraZeneca, se vor deschide alte 38 fluxuri noi de vaccinare pentru acest tip de vaccin, în următoarele municipii și localități: municipiul Alba Iulia (2) – județul Alba, municipiul Brașov (6) și localitatea Sâmpetru (1) – județul Brașov, municipiul Cluj-Napoca (13) – județul Cluj , municipiul Petroșani (2) – județul Hunedoara, municipiul Zalău (2) – județul Sălaj și municipiul Timișoara (14) – județul Timiș.

Cele 14 fluxuri noi de AstraZeneca din județul Timiș sunt: 8 fluxuri la Casa Tineretului, 2 fluxuri la ISHO, 2 fluxuri la STPT, 1 flux Giroc și 1 flux la Moșnița.

Persoanel se pot programa în aceste cabinete, pentru o perioadă de 10 zile (15.03.-24.03), iar vaccinarea propriu-zisă se va realiza începând cu data de 15
martie. Ulterior, programarea beneficiarilor se va efectua din listele de așteptare. Acste liste de așteptare vor deveni operaționale la data de 15 martie.
Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi.

 

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/curant, cât și prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25.

Citește și:  Spații pentru centrele de vaccinare, puse la dispoziție de companii private din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*