Redacție March 9, 2022

 

O firmă din Ilfov a fost amendată de polițiștii locali timișoreni cu 90.000 de lei pentru că a pus afișe în locuri neautorizate, pe clădiri, garduri, sau firide de curent electric.

 

Polițiștii locali din Timișoara au verificat, în ultima săptămână, modul în care se respectă legislația privind amplasarea sistemelor publicitare în oraș. Aceștia au verificat în special marile artere din municipiu, printre care: Calea Șagului, bulevardul Liviu Rebreanu, Calea Martirilor, Calea Aradului, strada Gheorghe Lazăr, Calea Torontalului și Calea Circumvalațiunii.

 

„În urma acțiunii s-a constatat că o societate comercială cu sediul în Voluntari, Ilfov, a amplasat afișe, prin care promovează evenimente, în locuri neautorizate, precum clădiri, garduri, firide de curent electric etc. Polițiștii locali au aplicat societății în cauză un număr de nouă sancțiuni în valoare de 10.000 de lei fiecare ,conform Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara, Daniela Seracin.

 

 

De la începutul anului, polițiștii locali au dat alte 33 de amenzi tot pentru amplasarea de panouri, mesh-uri, afișe publicitare fie fără autorizație, fie în locuri care nu sunt destinate activităților de promovare.

Citește și:  Locurile din Timișoara unde vor putea fi comercializate anul acesta mărțișoarele

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*