Redacție February 12, 2021

 

Primăria Timișoarei a anunțat că în cursul nopții de joi spre vineri, începând cu ora 03.00 și până în acest moment, SC Brantner SRL a intervenit în vederea deszăpezirii și combaterii gheții în mai multe zone din oraș.

 

Primăria mai anunță că are în vedere pentru deszăpezire, în permanență, atât arterele principale, cât și podurile și intrările/ieșirile din oraș.

„S-a acționat cu 4 utilaje mari, 1 cisternă cu clorură de calciu și 4 utilaje de capacitate mică. S-au împrăștiat aproximativ 120 tone de sare și 6 tone de clorură de calciu. De asemenea, la intrările și ieșirile din oraș și pe artere principale s-a acționat cu sare, iar pe poduri cu sare și de dimineața cu clorură.
Trotuarele și stațiile mijloacelor de transport în comun sunt măturate manual”, au declarat reprezentanții primăriei Timișoara.

 

 

Vă reamintim că utilajele de deszăpezire pot fi urmărite, în timp real, aici: www.primariatm.ro/mediu-2/#curatenie

Dacă observă neconcordanțe între aceste date și datele reale din teren, timișorenii sunt rugați să transmită sesizări pe aplicația Primăria Timișoara sau pe site-ul Primăriei, la adresa www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii, secțiunea „Străzi și trotuare”, cu o poză și indicând locul unde a fost făcută.

 

 

Citește și:  Salvați Copiii România accelerează dotarea copiilor vulnerabili cu tablete și acces la internet: Situațiile de marginalizare educațională nu trebuie să se repete

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*