Nicoleta C. May 27, 2022

 

Polițiștii locali, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, au făcut ieri o razie în zona Gării de Sud pentru verificări ce au vizat abandonul de deșeuri, ocuparea abuzivă a domeniului public, neîntreținerea curățeniei în fața imobilelor și identificarea persoanelor care nu au contracte de salubrizare.

 

„Verificările au fost efectuate pe străzile Ceferiștilor, Emil Zola, Titus Maior Mureșan, Bârsei, Eternității, Secerei. Au fost verificate nu mai puțin de 93 de imobile, fiind aplicate și 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 9000 lei, cele mai multe dintre acestea pentru lipsa contractelor de salubrizare, dar și pentru neîntreținerea curățeniei în fața imobilelor de locuit, creșterea animalelor de fermă în zonă în care nu este permis acest lucru, parcări pe spațiul verde”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

La această acțiune au participat și consilieri din cadrul Serviciului Managementul Deșeurilor și Salubritate din Primăria Timișoara, dar și lucrători ai societății de salubrizare Retim, care au făcut curățenie în zonele care necesitau acest lucru.

 

Citește și:  Tezaur impresionant descoperit la Găvojdia

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*