Redacție August 20, 2021

 

Un accident rutier s-a produs vineri dimineața, între un autotren, în care se afla doar șoferul, și un autoturism în care se aflau patru  persoane, la ieșirea din localitatea Deta.

 

Salvatorii de la ISU Timiș au fost alertați în jurul orei 08:00 despre producerea accidentului, iar la fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, opt pompieri și două ambulanțe SAJ.

 

„Ajunși la locul interventiei, pompierii au constatat că accidentul s-a produs între un autotren, în care se afla doar șoferul, și un autoturism în care se aflau patru persoane. În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Pompierii au acționat de urgență pentru extragerea victimei. Aceasta a fost predată unui echipaj medical, în stare de conștiență. De asemenea, celelalte trei persoane din autoturism au necesitat îngrijiri medicale, urmând a fi transportate la spital”, a declarat portătorul de cuvânt ISU Timiș.

 

Șoferul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale.

 

Citește și:  Dominic Fritz: Bogdan Nanu m-a informat că și-a prezentat demisia din funcția de director general interimar Colterm

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*