Redacție August 15, 2020

 

Conform informațiilor transmise azi, 15 august, de Sindicatul Europol, la Serviciul Rutier Timiș a rămas un singur polițist neinfectat cu SARS-CoV-2.

 

În ultimele zile, la I.P.J. Timiș 19 polițiști au fost testați pozitiv, aproape toți făcând parte din Serviciul Rutier, astfel că, pentru a se completa efectivul, au fost chemați polițiști din concediu sau din libere pentru a se putea asigura măcar evenimentele rutiere din județ.

 

„A rămas 1 singur polițist neinfectat la Serviciul Rutier Timiș

Deși, pentru ministrul Vela, polițiștii nu sunt „în prima linie” se pare că și noul virus îndrăznește să îl contrazică întrucât, la nivelul I.P.J. Timiș, în urma testării polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus un număr de aproximativ 19 polițiști.

În urma depistării, colegii noștri au fost fie internați – cei ce prezentau simptome – fie izolați – cei asimptomatici, iar contactele lor directe, din rândul angajaților I.P.J. Timiș, au intrat în auto izolare la domiciliu și au făcut testul CoViD-19 așteptând rezultatul acestuia.

Ca urmare a rezultatelor obținute la testarea CoViD-19 șefii I.P.J. Timiș au fost nevoiți să cheme polițiști din concediu sau din libere pentru a putea asigura măcar evenimentele rutiere întrucât mare parte polițiștilor erau din cadrul Serviciului Rutier.

Le dorim tuturor polițiștilor confirmați însănătoșire grabnică, multă sănătate familiilor lor și dorim să tragem un semnal de alarmă pentru ministrul Vela și îi transmitem: <<Deși tu nu știi, Noi suntem în prima linie!>>”, au scris reprezentații Sindicatului Europol pe Facebook.

 

 

Citește și:  O nouă zi fără vreun caz nou de COVID-19 în Timiș

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*