Redacție August 12, 2022

 

Site-ul Primăriei Timișoara, https://www.primariatm.ro/, a picat vineri seara. Oficial pare o problemă tehnică, totuși, conform surselor noastre, motivul ar fi o dispută între firma care asigura mentenanța paginii web și primărie.

 

Societatea Expertissa este cea care se ocupă de 20 de ani cu serviciul de document management în Primăria Timișoara și de site-ul instituției. Conform surselor noastre, acest serviciu ar fi costat primăria de-a lungul timpului câteva milioane de lei. Dorința de reducere a cheltuielilor cu întreținerea site-ului pare să fi generat, spun tot sursele noastre, un conflict între oficiali din primărie și firma respectivă, care refuză să pună la dispoziția responsabililor din primărie parolele site-ului https://www.primariatm.ro/.

 

În aceste condiții, am solicitat un punct de vedere din partea Primăriei Timișoara.

 

„Am cerut companiei Expertissa, care are contract de mentenanță pentru portalul primăriei, să rezolve această problemă. Sperăm ca serviciul să repornească în cel mai scurt timp posibil”, ne-a declarat Bogdan Marta, purtătorul de cuvânt al Primăriei Timișoara.

 

La ora publicării acestui articol, site-ul instituției este tot nefuncțional. Conform informațiilor noastre, site-ul a picat în această seară, 12 august, în jurul orei 19:00.

 


 

1 thought on “A picat site-ul Primăriei Timișoara. Care ar fi motivul nefuncționării

  1. caracatita e mare, oamenii vechilor partide s-au invatat mufati la banul public iar acum cand USR-ul le taie macaroana, pun presiune si santajeaza primaria….

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*