Nicoleta C. May 5, 2022

 

Încă un șofer s-a plimbat azi-noapte cu mașina prin Piața Unirii și a fost surprins de camerele video instalate în zonă. Șoferul a fost văzut și de polițiștii locali care se aflau în patrulare. Urmează identificarea și sancționarea acestuia.

 

Șoferul teribilist a intrat cu mașina în zona pietonală, a înconjurat Piața Unirii, iar la vederea polițiștilor locali a accelerat și a ieșit tot pe strada pe care venise.

 

„Polițiștii locali aflați în patrulare azi noapte, în zona Piața Unirii, au observat în jurul orei 01.40, cum un autoturism marca Mitsubishi, de culoare roșie, cu numere de TM, a pătruns în zona pietonală pe strada Palanca, a înconjurat piața și, văzându-i pe polițiștii locali în apropierea sa, a accelerat și a ieșit tot pe strada Palanca. Acesta a fost însă surprins de camerele video din zonă, demarându-se și în acest caz procedura de identificare a conducătorului auto. Acesta urmează să fie sancționat conform OUG 195/2002 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis, dar și conform HCL 371/2007 pentru că a circulat în Piața Unirii fără aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei și a făcut drifturi în zona menționată”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara, Daniela Seracin.

 

Acesta nu este singurul caz de acest gen, un alt conducător auto fiind surprins de camere în aceeași ipostază cu o seară înainte. Polițiștii locali spun că de la începutul acestui an 278 de conducători auto au fost surprinși de camerele video din centrul orașului pătrunzând în zona Piețelor Unirii, Libertății, Victoriei, din care 33 aveau aviz pentru a circula în zonele restricționate, iar cei 245 au fost deja sancționați sau sunt în procedura de identificare pentru a fi sancționați.

Citește și:  Târgul de Crăciun din Timișoara va avea loc și anul acesta

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*