Redacție September 30, 2019

 

Prima ediţie a „Flight Festival”, care a avut loc la finalul săptămânii la aerodromul Cioca din Timişoara, a înregistrat un adevărat succes de public, cu circa 25 de mii de vizitatori care au participat pe parcursul celor trei zile ale evenimentului la manifestări de artă, muzică şi tehnologie.

 

Festivalul a avut ca laitmotiv tehnologia şi arta cinematografică, dorind să se impună ca eveniment inedit pe agenda Capitalei Culturale Europene Timişoara 2021.

 

Directorul artistic al festivalului, Vlad Gârboni, a declarat presei, luni, că ediția de weekendul trecut a Flight Festival este doar începutul acestui eveniment în perspectiva dezvoltării şi permanentizării lui.

 

„Le mulţumim tuturor pentru votul de încredere acordat în aceste zile şi aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem anul viitor. Flight Festival a fost o fuziune între muzică, artă şi tehnologie. Standurile partenerilor care au format zona de tech au atras tinerii curioşi să descopere noile tehnologii şi să se întreacă în ultimele jocuri video”, a afirmat Vlad Gârboni.

 

Flight Festival îşi propune să fie unul dintre cele mai complexe festivaluri din ţară, care să implice în activităţile sale cât mai mulţi participanți.

Citește și:  Kunsthalle Bega prezintă: Oláh Gyárfás - Mușchi de fân pe munte de panglici

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*